Om Carola

Samtalsterapeut och Coach. Yogalärare. Reiki Master. Inspiratör

Carola Monicadotter Lööf

Min vision

… är att leva ett liv i helhet, ett liv där jag känner att kreativitet och meningsfull tillvaro finns. För att kunna göra det behöver jag gå utanför min egen komfortzon och göra “jobbet” själv. No more bullshit!

Min mission

… är att hjälpa och vara ett stöd för dig i att finna dina personliga livsvärden så att du kan skapa ett meningsfullt och kreativt handlande i ditt liv. Du har alltid svaren inom dig!

Vad jag gör

… jag gillar att skriva, utöva Kundaliniyoga och har ett stort intresse för Reiki. Är Samtalsterapeut och coach inom ACT och Psykosyntes.

>> Se hela min CV här.

Gillar allra mest: Att ständigt lära, min familj, katter och att bli förundrad.

Kul att du hittade hit! Då passar jag på att välkomna dig till min blogg Din Personliga Coach. Här skriver jag om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Det kan handla om personlig utveckling inom Psykosyntes, ACT (Acceptance Commitment Therapy), Kundaliniyoga, Reiki eller om livet i största allmänhet. Läs och bli inspirerad, vetja!

Samtalsterapeut och coach inom ACT och Psykosyntes

Mod för mig är att gå utanför min egen komfortzon och att vara i ständigt utveckling som människa – att aldrig stanna upp. Jag heter Carola och driver företaget Tankeliv AB. Här kan jag förverkliga min mission, till att inspirera dig och andra, i att gå utanför er komfortzon och skapa en meningsfull tillvaro utefter era egna personliga livsvärden.

När mitt liv inte blev som jag tänkt mig upptäckte jag att jag kände igen det som hände. Jag fick en déjà vu känsla, att det här hade jag varit med om tidigare men i en annan form. Det var svårt, men nödvändigt för mig, att våga be om hjälp i en förvirrande tid i mitt liv. Jag insåg att det är jag, och ingen annan, som skapar samma gamla drama inom mig själv. Att få stöd i att stanna upp och börja reflektera över mig själv gav mig en ny livsriktning. Numera fattar jag beslut efter mina värderingar och gör meningsfulla val i allt jag tar mig an. Bland annat har jag utbildat mig till samtalsterapeut, startat företag och flyttat från Stockholm.

Nya äventyr väntar

Jag är hyfsat nyinflyttad till Sveriges vårdstad, Vadstena, som ligger i Östergötland. Här finner jag inspiration och ro för själen. Som sällskap har jag min familj och mina katter, dessutom har jag upptäckt Linköpings universitet med allt vad det har att erbjuda. En kvällskurs lite då och då får mig att växa som människa både i kunskap och i tanke. Att bo på i en mindre ort är fantastiskt på många sätt. Det finns en närvaro som är svår att hitta i en storstad som Stockholm. Som företagare är det inga problem att bo utanför storstadens puls. Jag driver min verksamhet mestadels online vilket gör det lättare för både dig och mig att mötas platsoberoende.